Music

Zwemkampioene Inge de Bruijn wees nepborsten af

  1. Newschevron right
  2. Zwemkampioene Inge de Bruijn wees nepborsten af
Vrijdag is het een grote dag voor Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn. De ijsprinses bindt dan namelijk de schaatsen onder om de strijd aan te gaan in ‘Sterren dansen op het IJs’. Donderdagochtend schoof ze aan in FunX Start om te vertellen over haar schaatskwaliteiten en vertelde tussen neus en lippen door dat ze een paar nepborsten heeft afgewezen. Nepborsten
In het kruisverhoor vroeg Fernando Inge of ze wel eens plastische chirurgie heeft overwogen. De zwemster, die tegenwoordig reclame maakt voor ondergoedmerk Saph., vertelde dat het haar wel eens aangeboden is, maar dat ze het niet heeft gedaan. Inge: “Toen ik in 2007 stopte met zwemmen, bood een sponsor me aan om nepborsten te laten zetten. Maar dat past niet bij me, ze moeten me maar nemen zoals ik ben.”

De prachtige sportvrouw snapt wel waar het aanbod vandaan kwam: “Ik stond niet vooraan toen de borsten werden uitgedeeld. Toen ik ging trainen in Amerika zei m’n coach ‘we’re gonna get rid of those’ waarbij hij op m’n borsten wees ‘and work on those’ waarmee hij mijn biceps bedoelde. En zo ging het.”

'Sterren dansen op het IJs'
Inge is zenuwachtig voor de eerste uitzending van ‘Sterren dansen op het IJs’ vrijdag. Tot een paar weken geleden schaatste ze nog achter een stoeltje. Toen de blondine gevraagd werd mee te doen aan ‘Sterren dansen op het IJs’, zei ze resoluut nee. “Ik ben een warmtemens en haat de kou. Dus ik dacht toen‘dat doe ik mooi niet’. Maar toen ik hoorde wie er nog meer meededen, leek het me wel heel leuk.”

Inge moet nog lachen wanneer ze terug denkt aan haar eerste repetitiedag: “De eerste training was echt wiebelen, vallen en opstaan en blauwe plekken. Ik schaatste een scheve schaats. Ik had wel eens geschaatst met mijn neefje en nichtje, gewoon recht toe recht aan. Maar toen schaatste ik achter een pinguïn aan die je vast kan houden. Ik heb grote stappen gemaakt de afgelopen weken.”

Glitterpakje
Vrijdagavond zullen Inge en haar Italiaanse schaatspartner schitteren op het nummer ‘Let’s get loud’ van Jennifer Lopez. In hun gouden schaatspakjes zullen ze show stelen, maar niet zoveel als bij de perspresentatie woensdag. Inge heeft de styliste gevraagd haar pakje wat aan te passen, want dat was veel te sexy: “Mijn pakje was veel te kort. Ik heb gelijk tegen de styliste gezegd dat er nog een strook van een paar centimeter aan die rok moet. Ik schaats nu in mijn blote kont.”

Ster advertentie
Ster advertentie