Music

Chuckie releast clip met Lupe Fiasco

  1. Newschevron right
  2. Chuckie releast clip met Lupe Fiasco
Chuckie's videoclip van zijn nieuwste single 'Makin' Papers' is op MTV in première gegaan. Hierin is de Surinaamse-Nederlandse dj/producer samen met Lupe Fiasco, Snow Tha Product en Too $hort te zien.


Album?

Makin' Papers is Chuckie's eerste release van een hele serie singles die hij gaat uitbrengen. Een album gaat de dj echter niet uitbrengen. "Ik heb mijn focus op een album laten gaan omdat men tegenwoordig niet heel veel albums koopt. Singles en ep's blijven het goed doen. Dus ik denk meer in die richting. Met losse singles heb je ook veel meer de vrijheid om veel meer te variëren in sound!," aldus Chuckie in een interview met FunX.

Volgende release
De volgende release van Chuckie staat al in de startblokken. Het gaat om de track 'Skydive' waarop hij met ¡Mayday! heeft samengewerkt. Voor dit nummer heeft de dj/producer meer voor een pop sound gekozen. "Deze track is geboren na een studiosessie met Stargate en Glowinthedark in New York. Het is een volle vocale track met wel m'n typische Dutch Sound erin gemixt," verklaarde de dj die al een tijdje op Aruba woont.

Samenwerkingen
Het afgelopen jaar heeft Chuckie heel veel muziek opegnomen. "Er liggen tracks klaar met onder andere Akon, Redfoo, Gucci Mane, T-Pain, Reverse, Drummaboy en T.Mills. Reverse en ik zijn heel actief in Amerika met het opnemen van tracks. Verwacht hele gekke dingen!"

Urban - Dance
Chuckie brak in Nederland als dj in de urban scene door voordat hij in de dance scene groot werd. Ondanks dat hij nu hiphop tracks uitbrengt, kan je nog steeds dance releases verwachten van hem. Ook in de clubs blijft hij gewoon dance muziek draaien.

Ster advertentie
Ster advertentie