Music

Fnaïre en Samira Said de diXte

  1. Newschevron right
  2. Fnaïre en Samira Said de diXte
De nieuwe single Be Winner van Samira Said en Fnaïre komt nieuw binnen op nummer 1 in de XTips lijst en is daarmee de diXte van deze week. Fnaïre (spreek uit: fnee-yer) is een Marokkaanse rapformatie die populariteit geniet in Marokko en Frankrijk. De drie leden komen allen uit Marrakesh en rappen in het Arabisch. Hun grootste hit scoorden ze tot nu in 2008 toe met Matkish Bladi (blijf van mn land af).

Marokkaans
Nu werkt Fnaïre samen met Samira Said. Haar ken je van hits als Aweeny Beek, Ma Khalas, Kollena Ensan en natuurlijk van de mega hit Youm Wara Youm uit 2002 samen met Cheb Mami. De Marokkaanse zangeres woont al jaren in Egypte en zingt meestal in het Egyptisch-Arabisch. In Be Winner zingt Samira voor het eerst sinds lange tijd weer eens in het Marokkaans-Arabisch.

Gratis Download
Fnaïre en Samira Said bieden hun single Be Winner gratis ter download aan. Download 'm hier!Samira's laatste album Ayam Hayaty verscheen in 2008 maar werd geen groot succes. Geeft deze samenwerking met Fnaire haar carriere weer een nieuwe boost?
Ster advertentie
Ster advertentie