Music

Mula B reageert op Frenna's disstrack bij Morad & Shay

  1. Newschevron right
  2. Mula B reageert op Frenna's disstrack bij Morad & Shay

Frenna vertelde zondagavond in Sunday Service over de beef met Mula B. Een paar minuten later twitterde Mula B naar FunX dat ieder verhaal twee kanten heeft. Vandaag dook Frenna's disstrack 777 op en daarom belden Morad & Shay direct met Mula B. Wat is de andere kant van dat (diss)verhaal?

Oog om oog

Mula B zegt dat hij Frenna in de Wilde Westen 101Barz-sessie dissde, omdat de rapper van SFB daarmee begonnen is in zijn eigen 101-sessie. "Ik dacht, dan reageer ik erop met twee zinnetjes en toen ontstond deze commotie." Mula B wilde ook even duidelijk maken dat hij geen agressieve beef heeft met Frenna: "Als ik hem tegenkom dan ga ik hem niet slaan of zo. Dit was oog om oog, tand om tand."

Geen haat, veel gunning

Bij een beef verwacht je veel boze rappers, maar Mula B vertelde Morad & Shay dat hij Frenna niet haat of woede voelt. "Ik gun die jongen nog steeds. Hij moet gewoon zijn ding doen. Challas!"

Mula B vraagt Frenna

Meesterplusser Mula B heeft binnenkort een verrassing voor Frenna in petto waar Morad & Shay de primeur van krijgen. Voordat het zo ver is, heeft Mula B nog drie vragen over die 777-disstrack. Morad & Shay zetten ze op een rijtje:

  1. Wat bedoelt Frenna met "dat ik wil racen zonder waggie"? Hij rapt dat ik geen auto heb. Dat vind ik wel raar, omdat ik al paar jaar een auto heb.
  2. Frenna zegt dat ik mezelf heb getide of zo. Volgens mij doelt hij op pasfraude. Ik vraag me af wanneer dat is gebeurd, want ik kan me zoiets niet herinneren.
  3. Hij praat over dat ik gerroes moet halen, maar ik heb nooit van mijn leven gerookt. Dat vind ik ook een raar verhaal. Ik ben heel benieuwd wat hij daarmee bedoelt.

Ster advertentie
Ster advertentie