Music

Waar Hefs nieuwe album 'Rook' is, is vuur

foto: Youtube: Heffoto: Youtube: Hef
  1. Newschevron right
  2. Waar Hefs nieuwe album 'Rook' is, is vuur

Als je aan een Hef-release denkt, denk je meteen aan de winter. Die is nog niet officieel begonnen, maar koud is het zeker. Tijd voor wat nieuwe heat om je op te warmen dus, moet Bundy gedacht hebben. Vandaag dropte hij dan ook zijn nieuwe album Rook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe winter, nieuw album

''Nieuwe week, nieuwe euro. Nieuwe winter, nieuw album'', kondigde Hef de release aan op Instagram. Op het album staan in totaal 14 tracks, waaronder samenwerkingen met onder anderen Crooks, Murda en Kevin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rook

Als je denkt aan Hef, denk je aan slippers, het woord 'vies', Hoogvliet en natuurlijk zijn broers Crooks en Adje. Maar wat ├ęcht bij Hef hoort, is rook: van rookworst, zijn jonko en het vuur van zijn tracks. Zo soepel als de rook van een sigaret in de lucht verdwijnt, flowt hij op tracks als Locatie en Balans.

Tien jaar

Het is al tien jaar geleden dat Hef zijn eerste album Hefvermogen dropte. Door de jaren heen heeft hij een ware GOAT of 'GEIT'-status opgebouwd als artiest. Stilzitten doet hij zeker niet, want hij zei het zelf al: ''aan luie mannen heb ik niks''. Vorig jaar dropte hij maar liefst twee albums: Koud en Tranen. Hij heeft een grote ontwikkeling laten zien, maar is ook altijd dicht bij zichzelf gebleven. Dat is zeker terug te horen op dit nieuwe album.

Ster advertentie
Ster advertentie