Music

Achter de schermen bij clipopnames Shakira

  1. Newschevron right
  2. Achter de schermen bij clipopnames Shakira
Shakira is naar Barcelona afgereisd om haar nieuwe videoclip op te nemen. Het zijn waarschijnlijk de opnames voor de single 'Loca', maar dit is nog niet officieel bekend gemaakt.

De komende maanden heeft de popzangeres het ontzettend druk. Haar wereldtournee 'Tour Of Earthly Delights' gaat dan van start. De tour bevat verschillende thema's en er vindt dan veel interactie met het publiek plaats. De Colombiaanse maakt ook een tussenstop in de Rotterdamse Ahoy. FunX gaf vorige maand kaarten weg voor dit concert. Hou de website goed in de gaten want je maakt binnenkort weer kans om tickets te winnen!

De tour staat in het teken van haar aankomend album 'Sale El Sol' dat op 2 november wordt uitgebracht. Hierop heeft ze onder andere met Pitbull en Calle 13 samengewerkt. Er staan vooral Spaanstalige nummers op, maar bevat waarschijnlijk ook 3 Engelstalige tracks.

Enkele weken geleden kon je een video op de FunX site zien waarbij Shakira gek aan 't doen was achter de schermen. Onlangs werd er een vervolg video op haar site geplaatst waarbij de zangeres weer gekke dansjes deed. Check 't hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie