Music

Stemmen van De Jeugd van Tegenwoordig in film

  1. Newschevron right
  2. Stemmen van De Jeugd van Tegenwoordig in film
Voor de animatiefilm Space Chimps is een groot deel van de stemmen ingesproken door De Jeugd van Tegenwoordig . Quintis Ristie, Birgit Schuurman en Boris van der Ham nemen ook stemmen voor hun rekening. In Space Chimps worden drie apen de ruimte in gestuurd om een zoekgeraakte ruimtesonde terug te vinden.

De Jeugd van Tegenwoordig is verantwoordelijk voor meerdere stemmen in de film. Zij spreken de stemmen in van alle aliens. Daarnaast spreekt P. Fabergé de aap Comet in en Vieze Fur het hulpje van de gemene dictator Splork. Birgit Schuurman is Luna, een vrouwelijke aap die de ruimte in gaat.

Overige stemmen in Space Chimps zijn voor Quintis Ristie, Joke de Kruijf, Hetty Heyting en Bas Keijzer. Al eerder werd bekend gemaakt dat Boris van der Ham de rol van senator in heeft gesproken.

De film komt 8 oktober uit in de bioscoop.

De boys van de Jeugd van Tegenwoordig treden 21 september op in het voorprogramma van Snoop Dogg in de HMH te Amsterdam. Wil je nog kaarten winnen voor dat concert van Snoop Dogg? Log dan eerst in, en klik dan hier!

Trailer:
{youtube}aVMcftWAbXk{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie