Music

Winne start officieel nieuwe platenlabel Couture 33

  1. Newschevron right
  2. Winne start officieel nieuwe platenlabel Couture 33

Winne heeft zijn eigen platenlabel Couture 33 opgezet. Eind vorig jaar maakte hij het nieuwtje al bekend in Start, maar gisteravond maakte hij het op Instagram officieel bekend. Hij wil zich meer bezighouden met nieuwe artiesten op de kaart zetten.

"Ik ben de afgelopen jaren achter de schermen veel bezig geweest met het ontwikkelen van talent. Ik had niet altijd de behoefte om daar direct mijn naam aan te verbinden. Het afgelopen jaar is daar verandering in gekomen en heb ik besloten daar op een officiële manier mee verder te gaan."

Talent

Melissa Lopes en muzikant Rass Motivated zijn de eerste artiesten die de Great Minds-rapper onder zich heeft getekend. Melissa ken je misschien van haar medley's op YouTube van nummers van Jonna Fraser, Broederliefde en SBMG. Ook de Rotterdamse Rass Motivated was begin vorig jaar nog te gast in Jouw Stad bij Dulci.

Samenwerking

Voor deze nieuwe stap is Winne een samenwerking aangegaan met platenlabel TopNotch. Hij zegt ernaar uit te kijken om samen met het hiphoplabel de muziek van deze opkomende artiesten te delen.

Eigen muziek

De nieuwe platenlabelbaas zegt zelf ook nog bezig te zijn met eigen tunes. "Ps. Ik ben mijn album aan het afronden", laat hij als allerlaatst weten in de Instagrampost.

Ster advertentie
Ster advertentie