Music

Lil Wayne weigert veiligheidscheck en mag daardoor niet optreden

foto: YouTube LilWayneVEVO
  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne weigert veiligheidscheck en mag daardoor niet optreden

Het is de grootste haat die fans hebben: concerten die op het allerlaatste moment niet doorgaan. Amerikaanse fans van Lil Wayne stonden te wachten op een concert, maar Lil Wayne kwam niet. Niet omdat hij niet wilde. De beveiliging liet hem niet naar binnen! Weezy weigerde namelijk om door de veiligheidscheck te gaan.

veiligheidscheck

Als je naar een concert gaat, word je altijd gecheckt. Tegenwoordig al helemaal met het terrorisme in de wereld. Als fan heb je daar natuurlijk geen probleem mee, want je wil veilig van het concert kunnen genieten. De beveiliging van Lil Wayne's concert vertelde dat ze iedereen moesten controleren en dat er geen uitzondering kon worden gemaakt. Als ze namelijk niet iedereen zouden checken, is het hun schuld als er iets misgaat. Maar moet je als artiest ook helemaal gecheckt worden? Lil Wayne vond van niet en weigerde naar binnen te gaan als hij gecontroleerd moest worden. Het concert werd daardoor afgelast.

fans

Fans stonden ondertussen al in de zaal op de artiest te wachten. Ze waren woedend door de eigenwijze houding van de beveiliging en van Weezy. Ondanks dat ze het geld van hun kaartjes terugkregen, was de avond zwaar verpest. Boos reageerden ze op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie