Music

Ricky Martin: "Ik ben een gelukkige homoseksuele man"

  1. Newschevron right
  2. Ricky Martin: "Ik ben een gelukkige homoseksuele man"
Vanaf de eerste dag dat 'Livin La Vida Loca' een hit was, werd al gezegd dat Ricky Martin gay is. Elf jaar later komt hij er publiekelijk voor uit. De Puerto-Ricaanse zanger schrijft vandaag op zijn website dat hij homoseksueel is.

"Velen zeiden dat ik het moest laten zoals het is." Mensen uit de directe omgeving van de 40-jarige zanger keurden zijn openbaring af. Ze zeiden dingen als "Ricky het is niet belangrijk." "Het is het niet waard." "Je zal alles dat je door de jaren heen hebt opgebouwd verliezen." "Mensen zijn niet klaar om de waarheid, jouw realiteit en jouw geaardheid te accepteren!"

De twee kinderen van Ricky Martin inspireerden hem tot het zetten van deze onthullende stap. De zanger is sinds augustus 2008 vader van twee kinderen die door een draagmoeder op de wereld zijn gezet. "Als ik zou doorgaan met leven zoals ik dat deed, dan zou de glans waarmee mijn kinderen werden geboren vervagen", schrijft hij.

Uiteindelijk besluit Ricky Martin de brief met: "Ik ben er trots op om te kunnen zeggen dat ik een gelukkige homoseksuele man ben."

Lees hier de hele verklaring van Ricky!


Is Ricky Martin gay...?


Ster advertentie
Ster advertentie