Music

Suzanna lanceert ´Tardi di Mas´ clip

  1. Newschevron right
  2. Suzanna lanceert ´Tardi di Mas´ clip
Suzanna Lubrano heeft in de aanloop naar de release van haar achtste soloalbum de single 'Tardi di Mas´ (veel te laat) met bijhorende clip uitgebracht. Giorgio Tuinfort is verantwoordelijk voor de productie van dit nummer. Het is niet de eerste samenwerking tussen Lubrano en de Nederlandse producer. In 2004 hebben ze samen aan de track ´Silencio´ gewerkt. Tuinfort heeft eerder voor grote artiesten waaronder David Guetta, Michael Jackson en Gwen Stefani geproduceerd.

Clip
De clip is geschoten door Ferry van Schijndel en Joanna Wesseling. Het duo regisseerde eerder al de video van het nummer ´Festa Mascarado´. In de Tardi di Mas clip verschijnt So You Think You Can Dance danser Gianni Grot. Hij is Suzanna’s tegenspeler.

Verandering
Anders dan bij eerdere albums brengt Suzanna eerst enkele singles uit, voorafgaand aan de album release. Hier is voor gekozen omdat tegenwoordig meer muziek gedownload wordt dan dat er fysieke cd´s worden verkocht.

Album
De exacte release-datum van het nieuwe album is nog niet bekend. Waarschijnlijk kunnen fans de cd rond de zomer verwachten. De Engelstalige dance-cd waar Lubrano ook aan werkt, wordt waarschijnlijk eind dit jaar uitgebracht.


Ster advertentie
Ster advertentie