Music

New Day van 50 Cent, Dr. Dre en Alicia Keys

  1. Newschevron right
  2. New Day van 50 Cent, Dr. Dre en Alicia Keys
De meeste FunX luisteraars kennen New Day als een song van Alicia Keys, maar 50 Cent brengt het nummer nu samen met Dr. Dre uit. De track dient als eerste single van het 'Street King Immortal' album dat Fifty in november zal releasen.

Street King Immortal

Het 'Street King Immortal' dat bij Interscope Records wordt uitgebracht, is ver voor de release al veelbelovend. De succesvolle platenbaas Jimmy Iovine noemt het aankomende album zelfs de beste cd die hij heeft gereleased sinds Get Rich Or Die Trying, het debuutalbum van 50 Cent.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/OLoGYJSNQGY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Alicia Keys

Het opmerkelijke aan het moment waarop 50 Cent zijn single wereldkundig maakt is dat Alicia Keys binnenkort een speciale videoclip wil uitbrengen van New Day. Ze roept haar fans namelijk op om videobeelden op te sturen die ze kan gebruiken voor de video. "Ik wil weten wat New Day voor jullie betekent. Ik ga al jullie mooie foto's verzamelen en maak een fantastische video van onze momenten samen. En van onze vernieuwende visie op het leven."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/64BxjSyfNgs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie