Music

Aangeschoten Rihanna schurend tijdens festival op Barbados

  1. Newschevron right
  2. Aangeschoten Rihanna schurend tijdens festival op Barbados
Rihanna ging tijdens het Bajan-festival in haar moederland Barbados helemaal los. De zangeres ging gekleed in een bijzondere bikini en had bovendien een verentooi op. Ze was daar niet om op te treden, maar even een keer even lekker te party'en. Riri was samen met wat vrienden op het festival. Zelfs in de stromende regen ging ze nog door met feesten.
Ondanks dat Rihanna een afgetraind lichaam is, wil ze nog meer afvallen. De zangeres veroorzaakte de nodige onrust op Twitter toen ze schreef dat ze zich wilde uithongeren voor een fotoshoot. Haar fans waren teleurgesteld met deze opmerking en zeiden dat Riri het slechte voorbeeld geeft.
Rihanna ging tijdens het Bajan-festival in haar moederland Barbados helemaal los. De zangeres ging gekleed in een bijzondere bikini en had bovendien een verentooi op. Ze was daar niet om op te treden, maar om even een keer lekker te feesten. Riri was samen met wat vrienden op het festival en stond daar zelfs met een aantal mensen te schuren. Ook in de stromende regen ging ze nog door met feest vieren. De zangeres had flink wat glazen bekers biers achter de kiezen.

Uithongeren
Ondanks dat Rihanna een afgetraind lichaam heeft, wil ze nog meer afvallen. De zangeres veroorzaakte de nodige onrust op Twitter toen ze schreef dat ze zich wilde uithongeren voor een fotoshoot voor het Esquire magazine. Haar fans waren teleurgesteld met deze opmerking en zeiden dat Riri het slechte voorbeeld geeft.

{gallery}blogs/marcel/riribarb{/gallery}Ster advertentie
Ster advertentie