Music

Beyoncé wil popicoon worden

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé wil popicoon worden
Beyoncé vindt de status van popster leuk, maar de zangeres zou veel liever een icoon of legende zijn. "Popsterren hebben een bepaalde houdbaarheidsdatum, iconen niet", zo zegt ze in het Britse tijdschrift Marie Claire.

De 26-jarige Beyoncé zegt een beetje klaar te zijn met haar status als popster. "Ik wil niet meer die lekkere meid zijn. Ik wil een icoon worden."

In het interview zegt Beyoncé ook gefrustreerd te zijn met alle verantwoordelijkheden die bij haar succesvolle carrière horen.

Dineren
"Bij dit leven horen bepaalde verantwoordelijkheden. Je wilt soms romantisch dineren zonder dat iemand naar binnen glipt om alles te filmen", aldus de zangeres, die in april met rapper/producer Jay-Z trouwde.

"Ik moet ontzettend hard werken. Daar klaag ik niet over, want ik vind het leuk. Maar ik moet er ook een hoop voor opofferen", zo vervolgt ze.

Zwarte vrouwen
Beyoncé hoopt verder dat ze met haar getinte uiterlijk deuren opent voor zwarte vrouwen. "Zoals Halle Berry en Diana Ross deuren voor mij hebben geopend", zo zegt de zangeres. (Bron:nu.nl)
Ster advertentie
Ster advertentie