Music

J. Cole geeft je een kijkje achter de schermen met Revenge of the Dreamers-docu

foto: YouTube: Dreamville
  1. Newschevron right
  2. J. Cole geeft je een kijkje achter de schermen met Revenge of the Dreamers-docu

J. Cole nodigde begin dit jaar een hele squad aan artiesten uit om een week lang non stop muziek mee te maken voor het nieuwe Revenge Of The Dreamers-album. Inmiddels zijn er al twee singles uitgebracht: Got Me en Down Bad en het kan niet lang meer duren voor het hele meesterwerk uitkomt. Maar er komt meer, want J. Cole heeft een Dreamville-docu aangekondigd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Laten we ergens heengaan, ons opsluiten en een hele groep aan producers en artiesten uitnodigen om met ons te kloten en gewoon dat album te maken."

Kijkje in de dreamville-keuken

REVENGE: A Dreamville Film zal je een kijkje achter de schermen geven bij de opnamesessies van het derde compilatiealbum van Cole's label Dreamville Records. De eerste editie kwam uit in 2014 en de tweede volgde een jaar later, in 2015. Vanaf 2 juli is de docu te zien zijn op het YouTube-kanaal van Dreamville.

Squad goals

Naast 'vaste' Dreamville-artiesten zoals Ari Lennox, J.I.D., Bas, Omen en Earthgang, is er ook een hele waslijst aan andere artiesten uitgenodigd om een bijdrage te leveren op het album. Zo zullen onder anderen Rick Ross, Ty Dolar $ign, T.I., Big KRIT, Wale en Vince Staples op de tracks te horen zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie