Naar homepage
Music

Big2 releast videoclip Kryptonite "speciaal voor de fans"

  1. Newschevron right
  2. Big2 releast videoclip Kryptonite "speciaal voor de fans"
Big2 heeft een videoclip uitgebracht van het nummer 'Kryptonite'. De track staat op het album 'Ik Ben Twan', dat samen met Willem's 'Succes' vorig jaar uitkwam als dubbelalbum. In het nummer praat de rapper tegen zijn ex-vriendin: "Als ik denk aan jou en de tijd die we deelden. Ja noem me mijn kryptonite, je blijft m'n schatje voor eeuwig. Maar het mocht niet zo zijn, nu ben ik helemaal alleen."

Het nummer krijgt alleen een videoclip en komt niet uit als single. "Ik denk niet dat deze track potentie heeft als single. Dit is gewoon speciaal voor de fans", aldus Big2 tegenover FunX. Goed nieuws voor de fans, want de rapper bevestigt dat er nog videoclips komen van 'Succes' van Willem en Het Goede Leven' van Big2.

Kryptonite remix

Big2 vertelt verder dat er plannen zijn om met Kempi een remix te maken van 'Kryptonite'. Kempi had al eerder het refrein van het nummer ingezongen. Maar omdat de track erg persoonlijk werd, heeft Big2 er voor gekozen om het refrein zelf in te zingen. Nu komt er misschien alsnog een remix met de rapper uit Eindhoven.

Nieuw album

Op de vraag waar de rapper momenteel mee bezig is kon Big2 nog niet concreets vermelden. Hij is bezig in de studio maar vooralsnog komt er nog geen nieuwe muziek uit. Het idee is wel om weer een plaat met Willem te maken en dus geen tweede soloplaat. "Maar we willen niet iets gaan doen wat we al hebben gedaan", aldus Big2.

Big2 - Kryptonite


Ster advertentie
Ster advertentie