Music

VIDEO: Tamer Hosny ontvangt drie Arabsounds Awards

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Tamer Hosny ontvangt drie Arabsounds Awards
Tamer Hosny heeft zaterdagavond in Amsterdam drie Arabsounds Awards in ontvangst genomen. De populaire Egyptische zanger werd in december door de bezoekers van Arabsounds.nl uitgeroepen tot Beste Zanger van 2010. Ook ontving hij een award voor Beste Track (Law Hakoun Kheer Leek) en Beste Album (Ekhtart Sa7) van 2010.



Tamer gaf zaterdag zijn allereerste concert in Europa in de HMH in Amsterdam tijdens Stars In The City. Het was even onzeker of het concert wel door zou gaan vanwege de gespannen situatie in Egypte. Toch besloot de zanger zijn fans niet teleur te stellen en gewoon op te treden. Hij zong zijn allergrootste hits, waaronder Ya Bint El Eih en Baeesh.

Het publiek ging uit haar dak. Vooral veel gillende meiden wisten het podium op te komen en de zanger te bespringen. Beveiligers moesten er aan te pas komen om de fans weer van het podium te krijgen.

Vrijdag werd Tamer al door een horde aan fans opgewacht op Schiphol. Dat zorgde voor de nodige chaotische taferelen:


Ook de Libanese zangeres Haifa Wahby stond live on stage. De zangeres staat niet zo zeer bekend om haar goeie zangkwaliteiten maar meer om haar controversiele voorkomen. In het voorprogramma stonden onder andere Yes-R, Teema en DJ Idriss.

FunX was erbij. De videoreportage en foto 's check je snel hier op FunX.fm!
Ster advertentie
Ster advertentie