Music

Movietime: World War Z en Tula The Revolt

  1. Newschevron right
  2. Movietime: World War Z en Tula The Revolt
Robert Blokland belde vanochtend voordat hij het vliegtuig naar Londen in sprong nog even met FunX om jou van de laatste movie updates te voorzien. Één van de blockbusters nu in de bioscoop is de film World War Z. De film is geregisseerd door Brat Pitt en hij heeft bovendien een hoofdrol hierin. De film gaat over een virus die 39% van de bevolking verandert in zombies. Bratt speelt de rol van een wetenschapper die denkt dat hij het kan oplossen. Hij gaat op zoek naar het geneesmiddel om de mens weer normaal te maken.

Tula: The Revolt
In Tula The Revolt krijg je een stukje geschiedenis van Curaçao te zien dat zich afspeelt in de periode van de slavernij. Het eiland was in die periode in handen van de Nederlanders. De slaven kregen te horen dat in Haïti de slavernij was afgeschaft door de Fransen. De Nederlandse onderdrukkers wilden dit voorbeeld niet volgen. Tula was één van de slaven die hier tegen in opstand kwam en zorgde voor een revolutie op Curaçao. In de film zitten een aantal bekende acteurs waaronder Jeroen Krabé, Jeroen Willems en de Amerikaan Danny Glover. "De film is een verzameling van goede bedoelingen. Er is eigenlijk niet goed geacteerd en eigenlijk een beetje saai toch. Je weet van tevoren al hoe het afloopt. Het werkt eigenlijk niet helemaal," aldus Blokland.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99644603"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie