Music

Bryson Tiller dropt langverwachte album 'Anniversary'

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Bryson Tiller dropt langverwachte album 'Anniversary'

Na drie jaar zonder album is het eindelijk weer zover voor Bryson Tiller-fans. De zanger dropt zijn langverwachte derde studioalbum, genaamd Anniversary. Een passende titel aangezien het vandaag exact vijf jaar geleden is dat zijn debuutalbum Trapsoul uitkwam.

anniversary

Fans van Bryson Tiller hebben lang moeten wachten op een nieuw album. Los van een aantal singles en gastbijdrages, is het al drie jaar geleden dat het zijn vorige album True To Self uitkwam. Met de winter op komst lijkt de timing perfect voor Anniversary, een albumtitel waarmee hij het vijfjarig jubileum viert van zijn debuutalbum Trapsoul, dat door velen wordt gezien als een r&b-classic. Het nieuwe album bestaat uit tien tracks en bevat maar één gastoptreden van een andere artiest: niemand minder dan Drake. Gisteren organiseerde Bryson een zoom-meeting speciaal voor zijn fans om het album alvast te kunnen horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug van weggeweest

Bryson was in de afgelopen drie jaar met andere dingen bezig dan met muziek uitbrengen. Zo haalde hij dit jaar alsnog zijn middelbareschooldiploma en zegt hij ook van plan te zijn door te studeren. Ondertussen liet hij wel weten niet stil te hebben gezeten wat muziek betreft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie