Music

Aliyah releast haar kerstclip '7 Nachtjes'

  1. Newschevron right
  2. Aliyah releast haar kerstclip '7 Nachtjes'
Aliyah heeft de videoclip van haar warme kerstsingle '7 Nachtjes' uitgebracht. Deze keer geen strakke choreografie, maar wel Leslie de Koning (winnaar AVRO Junior Dance) die samen met Aliyah romantisch kerst viert. Natuurlijk hoort daar een passend cadeautje bij, maar wat zal het worden?


Telekids

De kerstsingle van Aliyah is bij FunX een XTip, maar daarnaast is de clip de komende tijd ook veelvuldig te zien op RTL Telekids. 7 Nachtjes wordt namelijk gebruikt als leader van het kinderkanaal. De 13-jarige tienerster dook net als bij haar eerdere singles ‘Yeah, Yeah, Yeah’ en ‘L.O.V.E.’ de studio in met Brahim Fouradi.

Kids Top 20 Awards

Aliyah heeft een succesvol jaar achter de rug en dat is te merken aan de nominaties van de Kids Top 20 Awards. Ze maakt kans op de titels 'beste nieuwkomer', 'beste samenwerking' (Yeah Yeah Yeah) en 'beste videoclip'. Of ze één of meerdere prijzen mee naar huis mag nemen, weet ze pas in januari, na de uitreiking van de Kids Top 20 Awards.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/sE4I6n3rDBU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie