STER Advertentie
STER Advertentie

Brace support Rihanna en WNF

Vrijdag 16 november 2007 - 14:26 uur

ImageHartendief Brace is door superster Rihanna benaderd om het voorprogramma van haar te doen. Brace zat daarover niet in een dilemma en zei meteen JA! Het concert van Rihanna op woensdag 21 november in de HMH, is al weken uitverkocht. Momenteel doet Rihanna het goed met Don’t Stop The Music, maar eerder scoorde zij natuurlijk al met Pon De Replay, S.O.S., Unfaithful en Umbrella.

Brace presenteerde op dinsdag 6 november zijn cd in het Omniversum in Den Haag. Daar was naast de videoclip ook voor het eerst de commercial van het Wereld Natuur Fonds te zien. Brace werkt namelijk mee aan de campagne Embrace The World. Voor die campagne schreef hij het nummer De Wereld Is Niet Van Ons. Vanaf december is de commercial op de buis te zien.

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Deze drieling werd bij geboorte gescheiden voor een geheim experiment en wist dat niet

  • Willem-Alexander verrast moslims met bezoek tijdens iftar

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.1074-brace-support-rihanna-en-wnf"}