Music

Rolf Sanchez zingt akoestische versie van zijn salsanummer Que Se Siente

  1. Newschevron right
  2. Rolf Sanchez zingt akoestische versie van zijn salsanummer Que Se Siente

Rolf Sanchez leeft zijn droom op het moment. In een half jaar tijd heeft de zanger twee keer de nummer één positie bereikt (Por Si No Te Vuelvo A Ver & Que Se Siente) in de Tropical Songs Billboard Chart. Hij pendelt tussen Nederland en Miami, maar als het goed is woont Rolf volgend jaar in de sunshine state! Dat vertelde hij aan Fernando in de ochtendshow Start.

Rolf is net terug van Miami waar hij een uitverkochte show in het grootste Hard Rock Café heeft gegeven.

"Ik denk dat ik vaker daar ben dan hier. Ik kan daar wel aarden. Ik moet zeggen dat 90 procent van de populatie in Miami Latino's zijn."

De zanger met de kenmerkende glimlach weet ook perfect hoe hij zijn fans blij kan krijgen. Vanmorgen deed Rolf samen met gitarist Iky Akoy een akoestische versie van Que Se Siente. Deze versie heeft hij nog nooit ergens anders laten horen en is een Nandoleaks Exclusive. Eén ding is zeker, het doet absoluut niet onder voor het origineel!

"Voor de mensen die in Amerika en Puerto Rico wonen, stem op mij!"

"Dit is pas het begin. Het blijft niet bij salsa."

Rolf heeft de nominatie Belofte van het Jaar (Revelación Del Año) te pakken voor één van de grootste awardshows van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap: Premios Lo Nuestro. Als je in Nederland woont, kan je helaas niet stemmen. Maar woon je in Amerika of Puerto Rico, stem vooral!

Het album van 'de Nederlandse Marc Anthony' komt volgend jaar uit. "De derde single is al af, de vierde single ook. Het hele album is al af."

Ster advertentie
Ster advertentie