Music

Nicki Minaj breekt record van vrouwelijke artiest met meeste hits

  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj breekt record van vrouwelijke artiest met meeste hits

De drie nieuwste singles van Nicki Minaj, 'No Frauds', 'Regret in Your Tears' en 'Changed It', staan alle drie in de Billboard Hot 100. Daarmee is Nicki Minaj de eerste vrouwelijke artiest die in totaal met 76 nummers in de lijst heeft gestaan. Ze verslaat Aretha Franklin die jarenlang het record op haar naam had staan met 73 hits.

Op Instagram bedankt Nicki haar fans voor het behaalde succes.

"Aan mijn fans: ik hou fucking veel van jullie. Meer dan ik ooit met woorden kan zeggen. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke liefde en steun."

twerken

Natuurlijk moest deze eer ook gevierd worden. Dat deed Nicki in Londen met een dansje in een, zoals we van haar gewend zijn, gewaagde outfit. Op haar Instagram deelt ze het filmpje met de tekst: 'Wanneer je erachter komt dat je de enige vrouw in de geschiedenis bent die met 76 tracks in de Hot 100 Billboard heeft gestaan."

fans

Kort na het dansfilmpje verliet Nicki haar hotel waar veel fans stonden te wachten om een glimp van haar op te vangen. De 34-jarige rapper nam de tijd om even haar fans toe te spreken.

"Jullie moeten weten dat jullie alles kunnen bereiken wat jullie willen. Ik wil dat jullie je fucking dromen en doelen achterna gaan en nooit met minder genoegen nemen."


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nummer 1

Opmerkelijk is dat Nicki nooit een nummer 1 hit in de Billboard top 100 lijst heeft gehad. De hoogste notering die ze ooit behaalde was nummer twee met haar track 'Anaconda'.

Ster advertentie
Ster advertentie