Music

XChart Top 100: lekkerste tracks van 2013

  1. Newschevron right
  2. XChart Top 100: lekkerste tracks van 2013
2013 was een bijzonder jaar vol muzikale verrassingen in de XChart. We sluiten deze periode daarom af met de 100 lekkerste tracks die dit jaar in de lijst stonden. Op dinsdag 31 december kan je tussen 9.00 en 18.00 uur luisteren naar de XChart Top 100. Welke artiest stak er met kop en schouders bovenuit? Wie komt het meeste voor in de lijst? Klik op de onderstaande afbeelding om de chart te bekijken!

Je vraagt je nu natuurlijk af waar de top drie is gebleven. Geen paniek! Op dinsdag worden aan het eind van de uitzending van de XChart Top 100 de nummers één tot en met drie bekend gemaakt. Dit kan je na de show ook op FunX.nl checken.

Vorig jaar was Michel Telo de absolute leider in de lijst. Hij stond maar liefst negen weken op de hoogste positie in de XChart met het nummer Ai Se Eu Te Pego. De zanger had niet alleen succes in ons land, hij stond in maar liefst 10 Europese landen op nummer één. Dit jaar had de Braziliaanse ster helaas niet zo'n grote hit. Wie o wie staat in 2013 dan aan de top van de muzikale berg? Tune in op dinsdag 31 december!
Ster advertentie
Ster advertentie