STER Advertentie
STER Advertentie

DJ Afrojack wint Grammy Award!

Maandag 14 februari 2011 - 08:14 uur

Afrojack heeft vannacht in Los Angeles een Grammy Award gewonnen. De 23-jarige DJ is daarmee de eerste Nederlander die ooit een Grammy in ontvangst heeft mogen nemen. Hij kreeg de prijs voor voor zijn remix van Madonna's Revolver die hij samen met David Guetta maakte. De Grammy's worden gezien als één van de belangrijkste prijzen van de Amerikaanse muziekindustrie. Het gaat goed met Afrojack. Afgelopen jaar kwam hij binnen op nummer 19 in de befaamde DJ Mag top 100 van meest populaire dj's en scoorde hij een megahit met Take Over Controle samen met Eva Simons. In december maakte hij speciaal voor FunX een remix van deze track samen met Quintino: Take Over Heaven.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.12551-dj-afrojack-wint-grammy-award"}