Music

Violiste scoort YouTube-hit met klassieke dubstep

  1. Newschevron right
  2. Violiste scoort YouTube-hit met klassieke dubstep
Een prachtig landschap, een muzikale vrouw en geweldig camerawerk vormen dé YouTube-hit van het moment. Het is de videoclip van 'Crystallize' de nieuwe single van Lindsey Stirling. Het opvallende aan haar nieuwe track is dat ze klassieke muziek combineert met dubstep. Daarmee genereerde ze inmiddels al bijna drie miljoen hits in vier dagen.

De 25-jarige Lindsey Stirling staat sinds haar deelname aan America's Got Talent landelijk bekend als hiphop-violiste. Dat leverde haar de afgelopen twee jaar optredens op in verschillende Las Vegas casino's en tijdens de rust van meerdere NBA-wedstrijden. Daarnaast was ze te zien in het voorprogramma van FunX-artiesten zoals Sean Kingston.

Lindsey's nieuwe single Crystallize heeft een diepe betekenis die ze verklaart op haar website. Ze vertelt over een Japanse dokter in alternatieve geneesmiddelen, ene Dr. Masaru Emoto die bij experimenten met water ontdekte dat menselijke invloed (gedachten, woorden, ideeën en muziek) effect heeft op de moleculaire structuur van water. Zowel een negatief als positief effect, afhankelijk van invloed. Lees er meer over op Lindsey's website.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/aHjpOzsQ9YI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie