Music

Brace tekent bij Ali B's label SPEC

  1. Newschevron right
  2. Brace tekent bij Ali B's label SPEC
Brace heeft bekend gemaakt dat hij een contract heeft getekend bij SPEC Entertainment, het label van Ali B. Het duo was in 2004 al succesvol met de single 'Ik ben je zat', dat in 2004 de tweede plek bereikte in de single top 100. Ze tourde in dat jaar gezamenlijk door heel Nederland met de theatervoorstelling 'Ali B vertelt het leven van de straat'.

Het kwam toen niet tot een deal en Brace bracht zijn debuutalbum 'Strijder' ergens ander uit. Van dit album zijn de singles 'Vraag jezelf eens af" en 'Hartendief' afkomstig. Afgelopen jaar kwam Brace in het nieuws omdat hij een jaar de gevangenis in moest voor 'vrijheidsberoving, afpersing en overtreding van de wapenwet.' Inmiddels is de zanger weer op vrije voet.

Brace en Ali zijn altijd bevriend gebleven en er is nooit een geheim van gemaakt dat voor Brace altijd een deur open stond. Op dit moment tourt hij met Ali B langs de theaters met de voorstelling 'Ali B geeft antwoord', hebben ze samen een nieuwe single getiteld 'Summertime' uit en gaat hij aan de slag met de productie van zijn tweede album. Na de zomer verschijnt de eerste single.

Brace en Ali B zeven jaar geleden:


Ster advertentie
Ster advertentie