Music

Sita en Yes-R tussen de discowormen

  1. Newschevron right
  2. Sita en Yes-R tussen de discowormen
Voor de nieuwe animatiefilm ‘Sunshine Barry en de Discowormen’ spreken Sita en Yes-R niet alleen de stemmen in, ze nemen ook de titelsong voor hun rekening. Zowel Yes-R als Sita heeft de stem van een personage ingesproken. Sita verzorgt de stem van Gloria, de zangeres waar Barry een oogje op heeft. Yes-R vertolkt Tito, Barry´s beste vriend. Barry´s stem is ingesproken door Jim Bakkum. ‘Sunshine Barry en de Discowormen’ is vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.


Het nummer ‘Als de nacht valt’ is speciaal voor de film geschreven en geproduceerd door Spikey Spike en Edwin de Groot. Het nummer zal te horen zijn tijdens de aftiteling van ‘Sunshine Barry en de Discowormen’.

Sita en Yes-R kennen we allemaal. Yes-r komt uit Amsterdam-Oost en is het welbekende neefje van Ali-B. In 2005 kwam hij met zijn eerste album, genaamd Mijn Pad. Van dit album verschenen de singles Fissa, Mijn Pad en Mammie. Samen met Ali B scoort Yes-R begin 206 de monsterhits Ghetto en Rampeneren. Ook wint hij een TMF award voor de beste nieuwkomer. In 2006 speelt hij de hoofdrol in de kerstkomedie 'n Beetje verliefd.

Het tweede album van Yes-R, genaamd Zakenman, kwam in 2007 uit en de eerst single Hey Schatje werd de online meest bekeken videoclip uit Nederland. Ook zijn single Groupie Love (met Ali B, Darryl en Gio) deed het goed. In 2008 bracht Yes-R zijn album Zakenman 2 uit, en de bijbehorende single Uit Elkaar leverde hem zijn grootste hit tot nu toe op.

Ook doet hij iets voor het goede doel; in samenwerking met Fight Cancer bracht hij de track Vecht Mee uit met Chantal Jansen. Ook speelt hij de hoofdrol in de Nederlandse misdaad komedie Gangster Boys.

En er is meer goed nieuws voor Yes-R. Over een paar maanden wordt hij vader!

Ster advertentie
Ster advertentie