Music

Eerste videoclip voor Pink Oculus: Sweat

  1. Newschevron right
  2. Eerste videoclip voor Pink Oculus: Sweat
De Amsterdamse rapper/singer-songwriter Pink Oculus staat in de startblokken voor haar solodebuut. De dame die je misschien beter als Esperanzah Denswil van RE:FRESHED Orchestra, heeft haar eerste solosingle 'SWEAT' uitgebracht! Daarin hoor je haar braggen' en boasten' tegen haar ego en dat allemaal op een productie van Bouba Dola & Badjekkah (Gino-Cochise, Mano Yeah).

Pink Oculus

De artiestennaam Pink Oculus draagt een flinke geschiedenisles met zich mee. Pink Oculus was een Afrikaanse magiër die rond het jaar 1400 in Mali leefde. Door een waanzinnige olifantentruc werd ze hoofdverantwoordelijk voor de entertainment in het koninklijk paleis van King Mansa Musa. Deze truc inspireerde David Copperfield honderden jaren later voor zijn beroemde verdwijntruc met het Vrijheidsbeeld.

Legende

Pink Oculus maakte volgens de legende een reis van 13 dagen en nachten door de Egyptische woestijn met alleen een tas met goudstof, 8 paar feniksvleugels en wat water. Toen ze haar weg terug had gevonden naar haar moederland, was al haar zwarte haar veranderd in helder roze. Vandaar dus de naam Pink Oculus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie