Music

Cheryl Cole hertrouwt met Ashley onder lucratieve voorwaarden

  1. Newschevron right
  2. Cheryl Cole hertrouwt met Ashley onder lucratieve voorwaarden
Er gingen enkele weken geleden geruchten rond dat Cheryl en Ashley Cole weer bij elkaar zijn. Inmiddels zijn deze roddels bevestigd en vormen ze weer een koppel. Voor de voetballer zit hier echter wel een addertje onder het gras. Cheryl heeft namelijk een eisenlijst opgesteld waar behoorlijk wat geld mee gemoeid gaat. Naar verluidt gaat dit de Chelsea speler 11 miljoen euro kosten.
Woningen
Ashley moet om te beginnen twee nieuwe woningen voor hun kopen. Ze wil een huis in Engeland en een in Los Angeles hebben. In hun nieuwe stulpje wil de zangeres een moderne opnamestudio tot haar beschikking hebben.

Trouwen
Voor het huwelijk wil Cheryl in het buitenland op een geheime locatie trouwen. Het koppel gaat daarna op een peperdure huwelijksreis. Haar trouwring moet bovendien een enorme diamant hebben.

Kosteloos
Er is maar een wens op de lange lijst die Ashley geen geld kost. Cheryl wil dat haar moeder Joan bij haar in huis komt wonen. Zij was juist degene die ontzettend tegen een reünie van het koppel opkeek. De Britse zangeres wil bovendien een gezin stichten.
Ster advertentie
Ster advertentie