Music

Fouradi, Jayh en de hete Surinaamse taaltoets

  1. Newschevron right
  2. Fouradi, Jayh en de hete Surinaamse taaltoets
Mo en Brahim Fouradi waren vanochtend samen met Jayh Jawson te gast in Start. Het trio lanceerde vanochtend namelijk exclusief de 'EL VERANO' mixtape via FunX.fm. Hierop staat ook de diXte van deze week, Yu Tranga 2012. Brahim heeft een speciale band met de klassieker van La Rouge en vertelde daarover in de ochtendshow. Het drietal werd verder stevig aan de tand gevoeld in het kruisverhoor en de pittige Surinaamse FunX-taaltest!

Tropische tour

Brahim hoopt dat Surinamers positief zullen reageren op Yu Tranga 2012 en dat de track de eerste positie in de Surinaamse hitlijsten bereikt. "Het doel is eigenlijk om zelf een toer te doen door Suriname, Curaçao en misschien Aruba. We worden heel vaak geboekt door organisatoren maar nu willen we een eigen toer opzetten. Dit zodat we zelf de ticketprijzen kunnen bepalen en die relatief laag kunnen houden voor de fans." De Fouradi's en Jayh denken aan een soort Watch The Throne-tour. "maar dan vijf keer groter. Mocro's in Paramaribo!"

Jayh's waardeloze versierzin

Het werd vanochtend een komisch kruisverhoor met de Fouradi's en Jayh. Zo vertelde Mo over zijn vriend Arsenio die ze in een portiek aan het schrikken hebben gemaakt. Jayh vertelde over zijn meest waardeloze versierzin. "Ik kan me die zo goed herinneren, want ik voelde me daarna zo'n fool!" Check de onderstaande video o.a. voor de slechtste versierzin van Jayh en de seksuele celebrity fantasie van de studiogasten!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/NwIsQtdQIXQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Surinaamse taaltest

Om helemaal in de Surinaamse Yu Tranga-sferen te blijven, testte presentator Fernando alvast de taalbeheersing van de mannen. Wie van de drie beheerste de Surinaamse taal het best? Brahim, Jayh of Mo?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/f1vGumCSLL0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie