Music

Partynerd in David Guetta clip van The Alphabeat

  1. Newschevron right
  2. Partynerd in David Guetta clip van The Alphabeat
David Guetta bewijst dat nerds ook van een feestje houden in zijn nieuwe videoclip van The Alphabeat. Terwijl het publiek van Guetta-beats voorzien wordt, toont de futuristische video hoe een groepje vriendinnen een nerd in de club sleept. Hij geniet met volle teugen en gaat uiteindelijk zelfs met een beeldschone dame mee naar huis.

Album

The Alphabeat is afkomstig van David Guetta's laatste album 'Nothing But The Beat'. De instrumentale track staat op de tweede cd en is één van de vele tracks waarbij de Franse dj hulp heeft gekregen van Giorgio Tuinfort.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/vzE8d5AXImo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Documentaire

David Guetta heeft naast de videoclip van The Alphabeat ook een cadeau voor zijn fans. Op iTunes is de documentaire Nothing But The Beat namelijk gratis te downloaden. De film van Huse Monfaradi vertelt het succesverhaal van David Guetta. Ook Will.i.Am, Kelly Rowland, Snoop Dogg, Ludacris, Taio Cruz en Usher komen aan het woord in de één uur durende documentaire. Tot slot vertellen ook zijn dj-collega's Fatboy Slim, Laurent Garnier en Pete Tong wat ze van hem vinden.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/SdM9CTDZKOQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie