Music

Kleine Viezerik genomineerd voor 3VOOR12AWARD

  1. Newschevron right
  2. Kleine Viezerik genomineerd voor 3VOOR12AWARD
Kleine Viezerik is voor een 3VOOR12AWARD genomineerd met zijn debuutalbum NZieDeBoy die hij in oktober 2010 uitbracht. Het is een mooi vervolg op een periode voor KV om nooit meer te vergeten. Met Noorderslag, een clubtour en de bijzondere samenwerking met Willeke Alberti in 'Ali B Op Volle Touren' als één van de vele hoogtepunten.

3VOOR12 kleurt de periode van Kleine Viezerik door hem en twaalf anderen, waarvan het grootste deel in de komende periode bekendgemaakt wordt, te laten strijden voor de felbegeerde muziekprijs. De 3VOOR12 AWARD wordt ieder jaar uitgerijkt aan het beste Nederlandse album van het jaar. Eerdere winnaars zijn onder andere Opgezwolle en De Jeugd van Tegenwoordig.

In een eerste reactie laat de rapper 3VOOR12 weten hoe gelukkig hij is met de nominatie: "Wauw! Dat meen je niet? Dit is het beste nieuws wat ik tot nu toe heb gehad. Dit is heel belangrijk voor mij. Het is toch een bevestiging dat je goed bezig bent. Of ik win of niet, ik ben heel erg blij dat ik genomineerd ben."

De overige genomineerden worden de komende periode bekendgemaakt op de website van 3VOOR12.

Kleine Viezerik - Meisje Luister

Ster advertentie
Ster advertentie