Music

Afrojack werkt mee aan nieuw album Paris Hilton

  1. Newschevron right
  2. Afrojack werkt mee aan nieuw album Paris Hilton
Paris Hilton krijgt voor haar nieuwe album hulp van Afrojack. Naast de Nederlandse dj zijn er ook andere dj's die hier aan mee zullen werken. Volgens de celebrity ster wordt het een pop-album met wat house invloeden.
In 2006 bracht Paris haar debuutalbum uit. Hiervan werden de nummer 'Stars Are Blind'en 'Nothing In This World' als single uitgebracht. Ze heeft wereldwijd 2,6 miljoen cd's verkocht.
Paris Hilton krijgt voor haar nieuwe album hulp van Afrojack. Naast de Nederlandse diskjockey zijn er ook andere dj's die hieraan mee zullen werken. Volgens de celebrity ster wordt het een pop-album met wat house invloeden.


Debuut
In 2006 bracht Paris haar debuutalbum uit. Hiervan werden de nummers 'Stars Are Blind' en 'Nothing In This World' als single uitgebracht. Ze heeft wereldwijd 2,6 miljoen cd's verkocht.

XChart
Afrojack staat momenteel op de 15e positie in de XChart. De dj heeft de beat voor Pitbull's track 'Give Me Everything (Tonight)' geproduceerd. Ook Ne-Yo heeft zijn steentje bijgedragen aan het aanstekende nummer.

Hilton was op dinsdagavond te gast in de bekende 'Lopez Tonight' show. Check de video hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie