Music

Tarkan eenzaam in nieuwe videoclip Kayıp

  1. Newschevron right
  2. Tarkan eenzaam in nieuwe videoclip Kayıp
Tarkan lanceerde vandaag de videoclip van zijn nieuwe single Kayıp. De zanger speelt daarin een man die verlaten is door z'n partner. Eenzaam en teruggetrokken dwaalt hij door het huis. Flashbacks van zijn ex-geliefde maken het verblijf met de seconde pijnlijker. Gisteravond plaatste de zanger al de teaser op Facebook en vandaag kwam de gehele videoclip uit.

De opvolger van Kayıp wordt Işim Olmaz. De zanger heeft voor dit nummer gekozen, door de vele miljoenen hits op YouTube. "Fans smeekten me om een videoclip voor Işim Olmaz op te nemen," aldus Tarkan. Het wordt de vijfde clip van zijn album.

Adımı Kalbine Yaz
In een interview met FunX vertelde Tarkan onlangs de echte reden achter het langdurig uitstellen van de Adımı Kalbine Yaz videoclip. "Adımı Kalbine Yaz zou eigenlijk de tweede single worden na Sevdanın Son Vuruşu, maar werd geannuleerd omdat we niet tevreden over het resultaat waren." De clip werd opgenomen op de Istanbulse bazaar en zorgde volgens de megaster voor de nodige hectiek op de grote markt. Tarkan verzekerde dat er nog een videoclip voor de track komt, maar wanneer dat is, liet Tarkan niet los.

Interview & prijsvraag
Hou FunX in de gaten voor het volledige interview met Tarkan, waarin hij ook extra info loslaat over het aankomende concert in Amsterdam. Heb jij nog geen kaarten? Klik dan hier om mee te doen aan de prijsvraag!

Tarkan - Kayıp
Ster advertentie
Ster advertentie