Music

VIDEO: Voice Kids-sensatie Jean bedolven onder berichtjes van meisjes

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Voice Kids-sensatie Jean bedolven onder berichtjes van meisjes

Jean is on fire sinds hij de sterren van de hemel zong bij The Voice Kids! De 13-jarige Syrische vluchteling vertelt in een reportage van het Jeugdjournaal hoe geweldig hij zingen vindt, maar ook dat hij bedolven wordt door berichten van meisjes. Met 1,7 miljoen kijkers kan je waarschijnlijk al raden dat het om héél veel meisjes gaat!

Leuk vinden

Jean geniet van zingen en laat dat ook duidelijk merken in de reportage: "Ik vind zingen heel erg leuk en ook dat mensen naar mij kijken." Wat anderen van hem vinden, dat houdt de tiener niet zo bezig: "Niet iedereen hoeft het leuk te vinden. Als ik het zelf maar leuk vind."

Verblijfsvergunning

De auditie van Jean voor The Voice Kids vond een half jaar geleden plaats. Inmiddels woont Jean niet meer in Deventer, maar in een AZC in Almere in afwachting van een verblijfsvergunning.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Auditie

Jean vertelt in de repo dat hij het optreden bij The Voice Kids enorm spannend vond. Dat was niet te horen aan zijn performance van Rihanna's FunXsingle Diamonds. Jean zong zo goed dat alle juryleden voor hem omdraaiden bij The Voice Kids. Ali B, Ilse de Lange en Marco Borsato deden er alles aan om zijn coach te mogen worden en uiteindelijk trok de laatste artiest aan het langste eind.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie