Music

Vette covers van DiXte 1000 tracks

  1. Newschevron right
  2. Vette covers van DiXte 1000 tracks
Tupac, Stromae, Gyptian, Chris Brown, Miguel, het zijn allemaal artiesten waarop je kan stemmen voor de FunX DiXte 1000. Je hebt hun nummers waarschijnlijk al grijsgedraaid of vaak voorbij horen komen op FunX. Maar er zijn natuurlijk genoeg zangtalenten die de tracks coveren op een hele eigen manier en het dan op YouTube knallen.Kan je net zo genieten van onderstaande covers als van het origineel?

STEMMEN OP DE DIXTE 1000 KAN HIER

1. Changes - Tupac. Soms moet je het origineel gewoon laten zoals het is, maar het duo Alex Lambert en Bastian geeft een mooie eigen draai aan Pac's Changes.



2. Loyal - Chris Brown ft. Lil Wayne & Tyga. Waarom niet lekker even tegendraads doen en op zoek gaan naar een vrouwelijke cover van dit nummer! Zangeres Domo pakte het op een wel hele originele manier aan...



3. Adorn - Miguel. Komt Gabe Bondoc met zijn cover een beetje in de buurt van Miguel's stemgeluid?



4. Papaoutai - Stromae. Wat gebeurt er als je deze track covert met vier dames en een gitarist? Sharmay Band laat het je zien en horen.



5. Hold Yuh - Gyptian. De Britse singer/songwriter Stu Rawle stapte even uit zijn comfortzone en zocht de warme reggaevibes van Gyptian op.



Ster advertentie
Ster advertentie