Music

CLIP: Wisin y Yandel in actie met Jennifer Lopez

  1. Newschevron right
  2. CLIP: Wisin y Yandel in actie met Jennifer Lopez

Wisin y Yandel hebben na een maand lang teasen hun nieuwste clip met Jennifer Lopez gelanceerd. Het duo heeft samen met J.Lo, Enrique Iglesias, Ellen DeGeneres en de bekende Amerikaanse tv/radiopresentator Ryan Seacrest via Twitter de video van het nummer 'Follow the Leader' geprimeurd. Het is voor het eerst dat een videoclip via Twitter is uitgebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opnames
De clip is in maart opgenomen in de Mexicaanse badplaats Acapulco. Jessy Terrero was verantwoordelijk voor het regisseren van de video. Terrero nam eerder clips op voor onder andere 50 Cent, Ludacris, Enrique Iglesias en Sean Paul.

Muziek
'Follow the Leader' staat op het aankomende album van het Puertoricaanse duo. Ze hebben hierop ook met artiesten als Chris Brown, T-Pain en Timbaland gewerkt. Wisin y Yandel zijn de afgelopen week in de Latin Top 30 gestegen naar de 25ste positie.

Tour
Wisin y Yandel gaan samen met Enrique Iglesias en Jennifer Lopez op tour in de Verenigde Staten. Half juli gaat de '20-City Mega Concert'-tour van start en eindigt op 31 augustus. Lopez is ontzettend blij dat ze voor het eerst een wereldtour doet.

Ster advertentie
Ster advertentie