Music

K-Ci & Jojo's All My Life populairste Slow Jam

  1. Newschevron right
  2. K-Ci & Jojo's All My Life populairste Slow Jam
De Amerikaanse broers Cedric "K-Ci" en Joel "JoJo" Hailey voeren de Slow Jamz top 100 aan met hun track All my Life. De R&B artiesten stonden vorig jaar nog op nummer twee in de lijst.

All my Life is de derde single van hun album Love Always uit 1997 en werd in december van dat jaar uitgebracht. Vier maanden na de release kwam de single op nummer één in Amerika waar hij drie weken zou blijven staan. Nu dus opnieuw op nummer één, in de lijst die jij hebt samengesteld via funx.fm


Top 3
De nummer één van vorig jaar staat dit jaar op twee: Boyz II Men met I'll Make Love To You. De nummer drie van 2008, Alicia Keys met No One, staat dit jaar op nummer 21 en heeft plaats gemaakt voor So Sick van Ne-Yo.

Meest voorkomende artiesten
De mannelijke R&B artiesten zijn goed vertegenwoordigd in de Slow Jamz Top 100. Usher en Ne-Yo staan allebei met zes tracks in de lijst. Chris Brown heeft vijf singles in de Top 100. Maar ook Alicia Keys doet het goed met vier tracks in de lijst, net als Rihanna.

Nederlandse Slow Jamz
De hoogste Nederlandse artiest is Gio met Je Hebt Me op nummer 15. In totaal staan er vier Nederlandse artiesten in de Slow Jamz Top 100: Gio, Yes-R en Sabrina Starke.

Slow Jamz Stream
De complete lijst check je hier en zondag hoor je hem nog een keer op de Slow Jamz Livestream.
Ster advertentie
Ster advertentie