Music

Lupe Fiasco en Guy Sebastian de diXte

  1. Newschevron right
  2. Lupe Fiasco en Guy Sebastian de diXte
Lupe Fiasco is samen met de Australische zanger Guy Sebastian de diXte van de week. De single 'Battle Scars' is afkomstig van zijn aankomende album Food & Liquor II: The Great American Rap Album Pt. 1. De eerste twee singles zorgden voor de nodige discussies. Lupe boycotte hierdoor een van de grootste magazines.

Battle Scars werd eerst door Sebastian uitgebracht in Australië waarbij Lupe het rapgedeelte voor zijn rekening had genomen. Het nummer belandde daar op de eerste positie in de charts. Hierdoor besloot de rapper de track snel in de Verenigde Staten uit te brengen en zijn keuze voor andere singles te schrappen. De keuze van Fiasco bleek een goede te zijn gezien hij in minder dan een dag de dertiende positie in de US iTunes charts bereikte. In Australië staat het duo nog steeds op de eerste plek in de iTunes chart.

Guy Sebastian was de eerste winnaar van de Australische Idol uit 2003. Sinds 2010 zit hij zelf in de jury van een talentenshow, namelijk X Factor. Tot nu toe heeft hij zes top 10 platina albums gelanceerd, waarvan een op de eerste positie en een op de tweede plek is beland. De zanger heeft eerder met artiesten als Jordin Sparks, Eve en Timbaland samengewerkt.

Lupe Fiasco ft. Guy Sebastian - Battle Scars
Ster advertentie
Ster advertentie