Music

Jackson 5 wil tour met hologram Michael

  1. Newschevron right
  2. Jackson 5 wil tour met hologram Michael
Als het aan de broers van Michael Jackson ligt, gaan zij ook met een hologram van hem op tour. Ze willen op deze manier graag weer als de complete Jackson Five optreden. Jackie Jackson en zijn broers doen binnenkort de Unity Tour. "Michael zou zeker ook bij de tour kunnen. Zou dat niet gewldig zijn? We hadden dat idee twee jaar geleden al voor Michael's Cirque du Soleil show", aldus Jackie.

Na het optreden van Snoop Dogg en Dr. Dre met een hologram van Tupac op Coachella, zitten verschillende artiesten met een soortgelijk idee in hun hoofd. Zo zou Raekwon, een van de Wu-Tang Clan leden, het wel geweldig vinden om ook een optreden te doen met Ol'Dirty Bastard. Hij vond het wel belangrijk dat de moeder van de overleden rapper haar goedkeuring voor zoiets geeft.

De kans is groot dat een tournee van Snoop, Dre, 2Pac en de rest van de rappers die ook bij het optreden waren, van de grond komt. Het maken van de hologram van de artiest heeft vier maanden geduurd en heeft flink wat geld gekost. Dre, die met het idee was gekomen, was nauw betrokken bij het tot stand komen van de hologram samen met het Britse bedrijf Musion 3D. Welke overleden artiest zou jij als hologram op het podium willen zien?

Jackson 5 - ABC


Raekwon over Tupac's hologram en Ol'Dirty Bastard


Dr. Dre, Snoop Dogg, Tupac en meer artiesten bij Coachella
Ster advertentie
Ster advertentie