Music

The Monster single van Eminem en Rihanna

  1. Newschevron right
  2. The Monster single van Eminem en Rihanna
Eminem heeft gisteren zijn splinternieuwe single 'The Monster' op zijn eigen radiozender SiriusXM's Shade 45 gelanceerd. Op dit nummer heeft de rapper uit Detroit samengewerkt met Rihanna. Het is niet de eerste keer dat de artiesten samen de studio zijn ingedoken. Em heeft de zangeres in 2010 ook al ingeschakeld voor de hit 'Love The Way You Lie'. Daarna werkten ze nog samen voor het tweede deel van die track en ook voor het nummer 'Numb'.

The Monster is de derde single na 'Berzerk' en 'Rap God' die afkomstig is van het aankomende album van Eminem 'MMLP2'. Op deze cd die op 5 november wordt gelanceerd, heeft hij bovendien samengewerkt met Kendrick Lamar, Skylar Grey en Nate Ruess. Het nummer Survival werd ook al uitgebracht, maar dit is de soundtrack voor het nieuwe spel Call of Duty: Ghosts.

{source}
<iframe width="550" height="325" scrolling="no" src="http://www.kiisfm.com/player/embed.html?autoStart=false&useFullScreen=true&mid=23897042&startButtonColor=0xA33335&share=http%3A//www.kiisfm.com/media/play/eminem-ft-rihanna-the-monster-23897042/" frameborder="0" allowtransparency="true" ></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie