Music

Snoop Lion en Miley Cyrus releasen videoclip

  1. Newschevron right
  2. Snoop Lion en Miley Cyrus releasen videoclip
Het heeft lang geduurd maar hier is dan eindelijk de clip van Ashtrays and Heartbreaks, de nieuwe single van Snoop Lion en Miley Cyrus. Snoop heeft de regisseur gevraagd om gebroken harten, eenzaamheid en pijn in een stad vol problemen vast te leggen, zodat het goed zou aansluiten bij de songtekst.

Positief/negatief

Snoop en Miley zijn in de video te zien als reflecties in de ruiten. De hoofdpersonen zijn mensen met problemen en vandaar dat het goed aansluit bij de tekst. Zo rapt Snoop dat het leven oneerlijk is en dat het altijd verkeerd afloopt, zelfs als het een periode goed gaat. Miley pakt het positiever aan en zingt dat ze het liefst toost op de problemen uit het verleden en vooruit kijkt.

Reincarnated

Ashtrays and Heartbreaks is afkomstig van Snoop Lion's laatste album Reincarnated. Hierop staan ook de tracks Here Comes The King en Lighters Up. De nieuwe single is een productie van Major Lazer, Ariel Rechtshaid en Dre Skull.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/8evbtRNtz8s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie