Music

Meer over Dr. Dre's Detox in 2011

  1. Newschevron right
  2. Meer over Dr. Dre's Detox in 2011
Er is eindelijk meer duidelijkheid over Dr. Dre's langverwachte album Detox. De 44-jarige rapper/producer laat in een interview met Slam Magazine weten dat Detox niet in 2010 uitkomt.
"Ik werk wel aan het album, maar daarnaast heb ik mijn handen vol aan projecten voor andere artiesten. Over een jaar wordt er meer bekend over Detox."

Begin 2009 was Dre woedend omdat er een demo van een Detox track was uitgelekt. Zijn management heeft destijds allerlei websites benaderd om de track van de website af te halen.

Vier maanden daarna gaf Dr. Dre zijn fans een eerste glimp van Detox muziek door het in een Dr. Pepper commercial te gebruiken.

Dr. Dre gebruikt Detox-track in Dr. Pepper commercial


Detox update november
In november 2009 gaf Dr. Dre nog een korte update waarin hij vertelde dat hij keihard aan het album werkt. Toch komt het album pas uit als hij vindt dat het af is. En dat wordt dus volgens de laatste berichten pas in 2011.

Dre is al sinds 2004 bezig aan zijn derde studio album Detox. Maar door zijn perfectionisme en producties voor andere artiesten als Eminem blijft de rapper het album uitstellen.
Ster advertentie
Ster advertentie