Music

Cheryl Cole dumpt Ashley per sms

  1. Newschevron right
  2. Cheryl Cole dumpt Ashley per sms
Cheryl Cole heeft haar man Ashley Cole met een sms laten weten dat de relatie voorbij is. Dit deed ze nadat er artikelen verschenen waarin meerdere slippertjes van de Engelse voetballer werden blootgelegd.

Volgens de Britse roddelpers verstuurde de zangeres zondagavond een sms waarin stond dat het huwelijk voorbij is. The Sun weet zelfs te vertellen wat ze letterlijk smsde, "Move Out. It's over."

Scheiden
Een bron van het tijdschrift zegt "Cheryl vindt het meer dan genoeg en gaat van hem scheiden. Ze heeft Ashley duidelijk gemaakt dat hij het huis moet verlaten. Ze wil hem niet meer wilt zien. Ze is de excuusjes zat." De insider gaat verder "Eind deze week gaat de zangeres een persverklaring uitsturen, zodat ze daarna verder kan met haar leven. Ze wilt Ashley niet verder zwart maken, maar op een normale manier uit elkaar gaan."

Ondertussen heeft één van Ashley's minnaressen vertelt dat hij haar huilend smeekte niets door te vertellen, omdat hij het niet zou overleven als hij Cheryl zou kwijtraken. Een beetje te laat misschien?

Muziek
Met Cheryl Cole gaat het muzikaal gezien geweldig. Haar nummers bewandelen de hitlijsten alsof het meer dan normaal is dat ze in de top tien staan. Ook liet ze onlangs weten dat ze er naar uit kijkt om weer met de meiden van Girls Aloud te werken aan een nieuw album.

Cheryl bracht begin deze maand haar nieuwe single Parachute uit. In de clip danst Cole hemel en aarde bij elkaar met Dancing With The Stars ster Derek Hough. Bekijk hieronder de videoclip!

Cheryl Cole - ParachuteCheryl Cole & Will.i.am - 3 WordsCheryl Cole - Fight For This Love

Ster advertentie
Ster advertentie