Music

Tarkan stelt 'goedkope' tweede clip uit

  1. Newschevron right
  2. Tarkan stelt 'goedkope' tweede clip uit
Tarkan brengt zijn tweede clip Adımı Kalbine Yaz pas volgend jaar uit. De Turkse megaster vond de video die daarvoor gemaakt is 'te goedkoop' ogen. Lees hier het hele verhaal!

Op FunX kon je eerder lezen dat Tarkan niet lang na de eerste video Öp ook de titeltrack van de cd zou releasen. Helaas gaat dit 'feestje' niet door, omdat Tarkan niet tevreden was over de beelden. Volgens een bron vond de popster de clip van Adımı Kalbine Yaz er goedkoop uitzien.

Regisseur Nadir Bekar was ingehuurd voor zowel de Adımı Kalbine Yaz-clip als de Öp-video. Het probleem ontstond toen bleek dat hij te weinig beeldmateriaal had geschoten voor twee videoclips. Hierdoor was Bekar genoodzaakt om een aantal shots te hergebruiken in de nieuwe video.

Op advies van zijn directe omgeving is Tarkan niet akkoord gegaan met de tweede clip. Ze vonden dat een clip van Tarkan meer moest uitstralen dan de versie die hun getoond werd. De videoclip werd afgeserveerd als 'goedkoop'. Iets dat volgens hun niet samen gaat met de goede reputatie van de Turkse zanger.

Om die reden heeft Tarkan de release geannuleerd. Hij is momenteel zoekende naar een regisseur voor de videoclip van Adımı Kalbine Yaz.

Tarkan - Adımı Kalbine Yaz


Making Of: Tarkan - Öp



Tarkan - Öp

Ster advertentie
Ster advertentie