Music

Punky Donch slaat nieuwe weg in met 'Rasta Lightning'

  1. Newschevron right
  2. Punky Donch slaat nieuwe weg in met 'Rasta Lightning'
Het nummer Rasta Lightning is de nieuwste release van de groep Punky Donch. Het is de eerste single van hun aankomende album 'On My Way' en heeft urban, pop en rock elementen. Voor de nieuwe cd willen de bandleden de fans verrassen door verschillende muziekstijlen te combineren, waaronder reggae, een beetje zouk en ook een paar aparte stijlen. Daarnaast zijn er ook tracks te horen met de oude flavor van de groep. Het album kunnen de fans in april verwachten.

Punky Donch werd in 2008 opgericht. De leden van de groep zijn afkomstig van Aruba en Curaçao. Op hun debuutalbum 'Gangsta Reggae' waren zowel nummers in het Papiaments als Engels te horen. Ze scoorden in 2009 enorme hits op de Antillen met de tracks 'Sensimilla' en 'So Much Love'.

In datzelfde jaar werd de groep tijden de European Reggae Contest uitgeroepen tot beste reggae/roots band van de Benelux. Ze hebben toen voor het eerst op Europa's grootste reggae festival Rototom Sunsplash opgetreden. Punky Donch was bovendien een van de winnaars van Road to Parkpop 2009.

Breng je stem uit in de XTips!

Ster advertentie
Ster advertentie