Music

Sterren eren Michael Jackson

  1. Newschevron right
  2. Sterren eren Michael Jackson
Veel sterren zullen aanwezig zijn bij de herdenkingsdienst van Michael Jackson in het Staples Center die om 19.00 uur Nederlandse tijd begint. Diana Ross zal de afscheidsceremonie waarschijnlijk openen volgens de New York Post. Elizabeth Taylor was een goede vriendin van The King of Pop en ondanks dat ze schrijft op Twitter dat ze niet publiekelijk wil rouwen, zeggen ingewijden dat ze tijdens de bijeenkomst een toespraak zal houden.

Er zullen ook nummers van Michael worden gezongen. Mariah Carey zou I'll Be There gaan zingen. Verder worden optredens van onder anderen Justin Timberlake, Beyoncé, Usher, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Lionel Ritchie en Whitney Houston verwacht. De familie van Michael Jackson heeft nog niets officieel bevestigd of medegedeeld over het programma van de herdenkingsdienst, waardoor niemand precies weet wat er gaat gebeuren.

Wil jij de ceremonie ook graag volgen? Vanaf 18.30 uur zendt de NOS de bijeenkomst uit op Nederland 3. RTL 4 komt na het nieuws van 19.30 uur met een extra editie van RTL Boulevard. Op FunX.fm kun je live meekijken!

{youtube}lRQchuMIEH4{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie