Music

Nicky Romero tekent bij David Guetta

  1. Newschevron right
  2. Nicky Romero tekent bij David Guetta
Nicky Romero heeft een contract getekend bij David Guetta, dat bevestigt het management van de Nederlandse dj/producer. Eind januari was op FunX al te lezen dat ze samen de studio indoken en nu is bekendgemaakt dat de twee Europeanen vaker zullen samenwerken.

Wild Ones Two

Voor Nicky Romero volgen de hoogtepunten elkaar op. Zo maakte hij onlangs nog een remix van Madonna's nieuwe single en vinden we hem ondertussen bovenaan de Beatport Top 100 downloadchart met de Jackback-hit Wild One Two, een samenwerking met David Guetta en Sia.

Resident dj

De deal met David Guetta houdt vooral in dat ze samen muziek gaan maken. Daarnaast heeft Nicky ook een plek als resident dj te pakken in de beroemde club Pacha op Ibiza. Op de F*** Me I’m Famous nachten van David Guetta is hij vanaf nu af aan te bewonderen als resident-dj naast de Fransman.

Nederlandse primeur

Wild One Two van Jack Back beleefde op 10 februari z'n Nederlandse primeur bij Hatim en Riza. Een wereldprimeur werd het niet, want Pete Tong van de BBC was er eerder bij dan de mannen van het FunX Dance Weekend.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Nederlandseprimeur-FunXfm--Jack-Back-WildOnes-DavidGuetta-NickyRomero-Sia.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie