Music

Jeon over samenwerking met J Balvin: "We waren al bevriend voordat de track er was"

  1. Newschevron right
  2. Jeon over samenwerking met J Balvin: "We waren al bevriend voordat de track er was"

Machika is misschien wel één van de meest besproken tracks van dit moment. De basis van deze enorme hit werd gevormd door J Balvin, Anitta, Childsplay en de Arubaanse superster Jeon. Fernando sprak met Jeon over hoe het was om samen te werken met J Balvin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vriendschap

Voordat Jeon en J Balvin daadwerkelijk samenwerkten, waren ze al goed bevriend. De Arubaanse zanger verhuisde naar New York om zichzelf daar te vinden en tijdens een fitness-sessie kwam hij J Balvin tegen. Ze konden het snel met elkaar vinden en Jeon vertelde hem in eerste instantie niet dat hij zelf ook een artiest is: "Ik weet dat er veel mensen op hem afkomen om hem te vertellen dat ze artiest zijn. Ik wilde hem die rust gunnen en hem gewoon José laten zijn." Vanaf dat moment konden de artiesten goed met elkaar viben en was de vriendschap tussen Jeon en J Balvin een feit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

origineel

De grote hit Machika staat nu op de naam van J Balvin, maar dat is niet altijd zo geweest. De originele track was namelijk van Jeon. Nadat J Balvin het hoorde, wist hij zeker dat hij er ook iets mee wilde doen. "Ik had een video geplaatst op mijn Instagram waarop ik danste op de originele Machika. J stuurde mij die video en vertelde dat hij het tof vond. We spraken erover en hij vertelde dat die track big kon worden. Zo begon die samenwerking", aldus Jeon. Wil je meer horen over de collab? Check dan het hele interview hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie